Opgelet: voor Kerstavond zijn we uitverkocht ! enkel nog bestellingen mogelijk voor oudjaar.
Take-out menu X-mas and New year 2024 gerechten af te halen op 24 en 31 December tussen 14.00 en 17.00 u.
Oesters* 'Oysri' n°3 uit Ierland : Oysri's worden gekweekt aan de zuidkust van Ierland meer specifiek in Dungarvan Bay door de familie Harty sinds 1985. Het keltische woord voor oesters is trouwens oisri. De oysri is een prachtige oester, lekker ziltig en ruig van karakter, bevat een mooie bite en heeft een mooi romig mondgevoel. 2,5€/stuk
Oesters* 'Gillardeau' n°3 uit Frankrijk: Gillardeau is de wereldberoemde parel uit de Franse wateren tussen het eiland Ile d’ Oleron en de kust van la Rochelle. De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich. Deze geweldige oester kan het zelfs qua smaak opnemen tegen de alom gerenommeerde platte oester. 3,5 € /stuk
*Oesters zijn op zijn best indien ze 'à la minute' worden geopend. Indien gewenst kunnen wij ze vooraf voor u 'kraken'. ( + 0,50 € /stuk )
Bisque van grijze garnalen met garnituur van noordzeegarnalen en room 6 € /portie (0,3 l.)
Huisgemarineerde zalm 'gravad lax' met wakame-salade en wasabi sausje 14 € / portie (100gr)
Tataki van tonijn met edamame/hijiki salade 14€/portie (100gr)
Kreeft (+/- 650 gr.) 'en Bellevue' met garnituur van sla, tomaat, eitje, huisgemaakte mayonaise en cocktail saus 47 € voor hele kreeft 25 € voor halve kreeft
Kreeft (+/- 650 gr.) voor in de oven met boter op basis van Piment d’ Espelette en verse kruiden. Garnituur van fregola sarda met brunoise van groentjes 47 € voor hele kreeft 25 € voor halve kreeft