ONS VERHAAL
Na een bankcarriere van 33 jaar was het tijd om eens iets totaal anders te doen.
Als gepassioneerd 'foodie' lag het voor de hand dat het iets in de gastronomie zou zijn.
Al jaren was één van onze huisspecialiteiten de vers gekookte kreeften voor familie en vrienden.
Die formule willen we met de Lobsterpot nu verder uitbouwen.
Een succesvolle try-out periode leerde ons dat we dit perfect op locatie kunnen verzorgen voor feesten vanaf 20p
Tijdens de Corona periode deden we ook ervaring op met een take-out formule.
Die ervaring zetten we vanaf juni 2021 verder in onze Delivery Service vanaf 10 personen.
Kiest u onze Home cooking formule dan komen we met onze Lobsterpot en een stevig gasvuur ter plaatse en verzorgen een volledig 3 gangen menu voor u en uw gasten .
`U zorgt in principe zelf voor de bijhorende dranken en tafelbenodigdheden , maar indien u dat wenst kunnen wij dit ook aanbieden
Er gaat niets boven een vers gekookte kreeft die sappig en nog een beetje lauw wordt opgediend met een fris slaatje , vers gemaakte mayonaise of cocktailsaus en knapperig frans brood.
Sinds 2019 hebben we een nieuwe specialiteit : een warme, gegrilde versie op de OFYR. Op deze grill dopen we de kreeften met kruidenboter op basis van piment d'espelette en serveren we met fregola sarda gemengd met een brunoise van groentjes.
Beide versies worden in het zicht van uw gasten klaargemaakt en opgediend.
Geen betere manier om kreeften te degusteren !
Graag komen we dit bij u een keer bewijzen .
Peter Van der Smissen
Wim Van der Smissen
Als gepassioneerd 'foodie' lag het voor de hand dat het iets in de gastronomie zou zijn.
Al jaren was één van onze huisspecialiteiten de vers gekookte kreeften voor familie en vrienden.
Die formule willen we met de Lobsterpot nu verder uitbouwen.
Een succesvolle try-out periode leerde ons dat we dit perfect op locatie kunnen verzorgen voor feesten vanaf 20p
Tijdens de Corona periode deden we ook ervaring op met een take-out formule.
Die ervaring zetten we vanaf juni 2021 verder in onze Delivery Service vanaf 10 personen.
Kiest u onze Home cooking formule dan komen we met onze Lobsterpot en een stevig gasvuur ter plaatse en verzorgen een volledig 3 gangen menu voor u en uw gasten .
`U zorgt in principe zelf voor de bijhorende dranken en tafelbenodigdheden , maar indien u dat wenst kunnen wij dit ook aanbieden
Er gaat niets boven een vers gekookte kreeft die sappig en nog een beetje lauw wordt opgediend met een fris slaatje , vers gemaakte mayonaise of cocktailsaus en knapperig frans brood.
Sinds 2019 hebben we een nieuwe specialiteit : een warme, gegrilde versie op de OFYR. Op deze grill dopen we de kreeften met kruidenboter op basis van piment d'espelette en serveren we met fregola sarda gemengd met een brunoise van groentjes.
Beide versies worden in het zicht van uw gasten klaargemaakt en opgediend.
Geen betere manier om kreeften te degusteren !
Graag komen we dit bij u een keer bewijzen .
Peter Van der Smissen
Wim Van der Smissen