Apero
Oesters ' Fines de Claires' Nr 3 uit Oleron |
Voorgerechten
6 Oesters
geserveerd met citroen, toast en boter
of
Huisgemarineerde zalm
geserveerd met Wakame salade en wasabi sausje
of
Tataki van Tonijn
geserveerd met Edamame - Hijiki salade
geserveerd met citroen, toast en boter
of
Huisgemarineerde zalm
geserveerd met Wakame salade en wasabi sausje
of
Tataki van Tonijn
geserveerd met Edamame - Hijiki salade
Hoofdgerechten
Een hele kreeft (600-700gr.) "en bellevue"
geserveerd met sla,tomaten, een eitje,
huisgemaakte mayonaise en coctailsaus
Frans brood en boter
Een hele kreeft (600-700gr.) gegrild op de OFYR
geserveerd met Fregola Sarda gemengd met een brunoise van groenten en kruidige botersaus
geserveerd met Fregola Sarda gemengd met een brunoise van groenten en kruidige botersaus
Dessert
Warm appeltaartje "anglaise"
met vanille ijs en crème anglaise
of
Huisgemaakte chocolade-mousse van Callebaut Chocolade
met vanille ijs en crème anglaise
of
Huisgemaakte chocolade-mousse van Callebaut Chocolade