In deze formule bereiden we de gerechten voor in ons eigen atelier en wordt alles mooi verpakt. We leveren* bij u thuis en geven u een woordje uitleg over de bedienings-instructies.
(*zonder meerkost binnen de provincie Antwerpen )
Omdat we met dag-prijzen werken voor bijna al onze producten publiceren we geen prijzen op onze site maar mag u ons altijd contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte.
delivery - menu à la carte
Bij het aperitief of als voorgerecht
Oesters ' Fines de Claires' Nr 3 uit Oleron (FR)
(kunnen vooraf geopend worden)
Voorgerechten
Huisgemarineerde zalm 'Gravad Lax' met wakame salade en wasabi sausje
*
Tataki van tonijn met edamame-hijiki salade
Huisgemarineerde zalm 'Gravad Lax' met wakame salade en wasabi sausje
*
Tataki van tonijn met edamame-hijiki salade
Hoofdgerechten
Hele kreeft (600 -700 gr.) ' en bellevue' met garnituur van sla, tomaat, eitje, cocktailsaus en mayonaise
*
Hele kreeft (600 -700 gr.) voor de oven met kruidenboter en fregola sarda gemengd met brunoise van groentjes
Hele kreeft (600 -700 gr.) ' en bellevue' met garnituur van sla, tomaat, eitje, cocktailsaus en mayonaise
*
Hele kreeft (600 -700 gr.) voor de oven met kruidenboter en fregola sarda gemengd met brunoise van groentjes
Dessert
Huisgemaakte chocolade-mousse van Callebaut chocolade
DELIVERY - MENU ALL-IN
3 oesters 'Fines de Claires'
-
Zalm 'Gravad Lax'
of
Tataki van tonijn
-
Een hele kreeft naar keuze
-
Huisgemaakte chocolade mousse
3 oesters 'Fines de Claires'
-
Zalm 'Gravad Lax'
of
Tataki van tonijn
-
Een hele kreeft naar keuze
-
Huisgemaakte chocolade mousse