Trakteer je geliefde op een romantisch Valentine-lobster-diner op zaterdagavond ...
... en verras hem/haar op zondagmorgen met een Sweet Valentine's ontbijt met bubbels !
Dat kan met het Valentijn combi-aanbod van de Lobsterpot in samenwerking met
Bar Auguste uit Boechout !
Bestellingen kunnen tot en met woensdag 10 februari geplaatst worden via de contactpagina op deze site, via mail aan info@lobsterpot.be of via Whatsapp naar 0495/59.05.82
Gelieve bij je bestelling naast de gerechten of het menu van je keuze ook zeker je naam, telefoonnummer, e-mailadres te vermelden . Gerechten kunnen afzonderlijk besteld worden of je kan ook kiezen voor het All - In menu of het Combi - aanbod van diner op zaterdagavond en ontbijt op zondagmorgen.
Je krijgt steeds een bevestiging van je bestelling.
De bestellingen voor het valentijn - diner kunnen worden afgehaald in ons Lobsterpot Atelier
Hovesesteenweg nr 36 te Boechout
op zaterdag 13 februari tussen 17.00u en 19.00u.
Bestellingen voor het Valentijn -ontbijt kunnen worden afgehaald op zondag 14 februari tussen 9.00u en 13.00u in Bar Auguste , Frans Segersstraat 14 te Boechout
Wij zorgen er voor dat alles optimaal verpakt wordt voor transport. Bij afhaling respecteren we uiteraard de opgelegde regels i.v.m. social distancing en hygiëne.
Valentijn - Menu à la carte
Bij het aperitief of als voorgerecht
Oesters ' Fine Champagne' met een sabayon van champagne
(voor in de oven)
*
Oesters ' Fines de Claires' Nr 3 uit Oleron (FR)
(zelf te openen)
3 €/stuk (vanaf 3 stuks verkrijgbaar)
*
Voorgerechten
Huisgemarineerde zalm 'Gravad Lax' met dille-room en wakame
*
Tataki van tonijn met edamame-hijiki salade
11€
*
Huisgemarineerde zalm 'Gravad Lax' met dille-room en wakame
*
Tataki van tonijn met edamame-hijiki salade
11€
*
Hoofdgerechten
Hele kreeft (600 gr) ' en bellevue' met garnituur van sla, tomaat, eitje, cocktailsaus en mayonaise
*
Hele kreeft (600gr) voor de oven met kruidenboter en fregola sarda gemengd met brunoise van groentjes
39€
Hele kreeft (600 gr) ' en bellevue' met garnituur van sla, tomaat, eitje, cocktailsaus en mayonaise
*
Hele kreeft (600gr) voor de oven met kruidenboter en fregola sarda gemengd met brunoise van groentjes
39€
Dessert
Huisgemaakte chocolade-mousse van Callebaut chocolade
6€
VALENTINE MENU ALL-IN
3 oesters 'Fine Champagne' of 3 oesters 'Fines de Claires' - zalm 'Gravad Lax' of tataki van tonijn - een hele kreeft naar keuze - huisgemaakte chocolade mousse 59 € p.p. |
SWEET VALENTINE'S ONTBIJT
Portugese baguette , zalmsla, camembert brie, parma, croissant, scone, granola, yoghurt met aardbeien, vers appelsiensap, flesje Prosecco en sweets valentine. 28 € p.p.
|