• Home
  • X-mas & New year Take Away
  • Lobster - Hotel
  • Menu
  • FOTO'S
  • Story
  • Contact
  • Events
  Lobsterpot

Menu

Het Lobsterpot-Menu bestaat uit 3  gangen *


Foto
Foto

Voorgerecht

Foto

Hoofdgerecht

6  Oesters (creuses)
geserveerd met citroen, toast en boter
of
huisgemarineerde zalm (o.b.v. gin & tonic)
geserveerd met zure room en Wakame
Een hele kreeft (+/- 600gr.) "en bellevue" 
geserveerd met sla,tomaten, een eitje,
huisgemaakte mayonaise en coctailsaus
frans brood en boter
Een hele kreeft (+/- 600 gr) gegrild op de OFYR
geserveerd met Fregola Sarda gemengd met een brunoise van groenten en kruidige botersaus
Foto

Dessert

Warm appeltaartje "anglaise"
met vanille ijs en crème anglaise

*- richtprijs voor het menu is 72€ pp (incl.btw) maar kan schommelen in functie van de marktprijs van levende kreeften
- Vanaf mei zijn er ook Baby kreeftjes ( 300-400 gr) te verkrijgen alsook de zeer fijne Oosterschelde kreeften (prijs op aanvraag)
- wijnarrangementen zijn mogelijk vanaf 15€ pp

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • X-mas & New year Take Away
  • Lobster - Hotel
  • Menu
  • FOTO'S
  • Story
  • Contact
  • Events